Значи от време на време имам проблем със съединителя педала потъва и остава долу... като съединителя е зацепен... Преди време сменях горната помпа, сега си мисля че вече долната е за смяна... има ли вариант да не се сменя цялата а да се сменят само гумичките? Има ли такива комплекти?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Долна помпа на съединител
Collapse
X
-
Ами аз търсих ремонтен комплект, но не успях да намеря и поръчах помпа някаква италианска мисля че метели ако не бъркам днес чакам да ми я докарат.
А да попитам аз като я сваля ще изтече течността ще гледам да запуша маркуча но след това ще трябва ли да обезвъздушавам спирачките щото съм на 1 казанче.. ?Last edited by bobi_kz; d.m.y г., 09:01.-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Обезвъздушаваш само съединителя. Изходът на казанчето за спирачките е по-ниско, така че колкото и да изтече от маркучето за съединителя, те няма да останат на сухо.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Да видях го смених помпата и продухах системата, но като имам по свободно време ще трябва да сменям и маркуча между 2 те помпи.. Сега съединетеля е Ок старата помпа беше със скъсан маншон и като извадих буталото вътре имаше някакви гумени остатъци незнам дали са от маркуча или от гумените пръстени на буталото... Между другото бая си поиграхме докато обезвъздушим системата...
Темата е за ключ освен ако някой не иска да добави нещо..
Благодаря и поздрави-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеДа видях го смених помпата и продухах системата, но като имам по свободно време ще трябва да сменям и маркуча между 2 те помпи.. Сега съединетеля е Ок старата помпа беше със скъсан маншон и като извадих буталото вътре имаше някакви гумени остатъци незнам дали са от маркуча или от гумените пръстени на буталото... Между другото бая си поиграхме докато обезвъздушим системата...
Темата е за ключ освен ако някой не иска да добави нещо..
Благодаря и поздрави
А когато е заминал работният цилиндър, просто тече. Когато помпата е заминала, често не тече, но и не прави достатъчно налягане.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 19:02.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment